Pàgines

dilluns, 28 de desembre del 2009

Cap al Pròxim Orient

Aprofitant el calendari laboral per les vacances de Nadal, ens decidim a fer un viatge ideal per aquestes dates en quan a clima. Marxem al Sultanat d'Oman.
Aquesta vegada però no marxem sols, ens hi acompanyen tres amics, en Lluís, en Xavier i l'Eduard qui s'ha apuntat a darrera hora.
Volem via Madrid, como no. L'avió surt amb més d'una hora de retràs des de Barcelona i a Madrid hem de recollir la bossa, canviar de terminal i facturar de nou. No ens esperen, son bitllets independents. Vueling ens fa patir, esperem arribar a temps. Quin neguit!
Les maletes surten ràpid i el bus de connexió també però arribem just cinc minuts abans de tancar el vol. Uff!!.
Cal enrecordar-se de portar al damunt la targeta de crèdit amb la que s'ha fet la prereserva per internet perquè sinó...et pots quedar a terra, com gairebé li passa a l'Eduard. Finalment ens salva internet gràcies al i-phone de'n lluís i tots cinc embarquem cap a Muscat (Oman) via Doha (Qatar).
Arribem a les 3 de la matinada a Muscat, hora local. Tramitem els visats corresponents (12 € cadascun) i marxem a l'hotel que teníem reservat per internet. Vam demanar a la reserva que ens vinguessin a buscar a l'aeroport, i al sortir a la terminal, ens trobem un paio amb un cartell amb el nom d'en Xavi i en Marc, fantàstic ens han vingut a buscar a l'aeroport a aquestes hores!! i en dos cotxes perquè clar, som cinc.
Dormim ben plans.