Pàgines

dilluns, 15 de setembre del 2008

Llac Bunyoni

Diana a les 5.30h, recollir tendes, esmorzar, veure la sortida de sol i de nou de safari. Aquest cop recorrerem una pista al llarg de tot el canal de Kazinga. Avui els animals no s’han deixat veure gaire. Algun hipo i búfals de lluny i diversos tipus d’antílops.

Després de nou ens desplacem amb el camió per anar cap al llac Bunyoni, ja al sud del país i a 50 km de la frontera amb Rwanda. De nou el viatge en ruta ha estat sorprenent i verd: plantacions de te, plataners, llacs, muntanyes, poblacions diverses, ... Entre el que es veu per la finestra i la música del camió, la diversió està garantida. Avui al migdia, retorn als 60, molt divertit!.


Arribem al llac Bunyoni a primera hora de la tarda i decidim llogar unes canoes per recorre’l, doncs aquí l’aigua no te bilhàrzia degut a que estem per sobre els 1800 m d’alçada i per tant ens hi podem banyar. Ha estat molt divertit, doncs les “canoes”, anomenades aquí mekoros, han resultat ser un tronc d’arbre buit, fet que dificultava la seva navegació (costava molt anar recte) a més de ser inestables. Finalment hem acabat fent una guerra d’aigua entre els diferents mekoros i banyant-nos al llac durant la posta de sol. Tot molt bucòlic :D


Avui dormim a un càmping amb unes tendes equipades com si fos una habitació (llit, tauletes i llum), amb la peculiaritat que estan emplaçades sobre d’una estructura elevada de fusta amb unes vistes al vespre del reflexa de la lluna sobre el llac Bunyoni fantàstiques.