Pàgines

dimarts, 18 de juliol del 2006

Hola de nou,

Avui hem matinat, tot i que no tant com ahir, per agafar un vaixell des de Batambang fins a Seam Reap (Angkor). El que havien de ser 5 hores de vaixell han estat un total de 7 i escaig. S'ha ajuntat que l embarcació tenia els seus anys, que portavem autoctons i anavem parant a mig cami casa per casa i descarregant els bultos (una truja hi tot, ja us ensenyarem la foto, al.lucinant, pobreta). Ens ha fet sol, nuvol i un bon xafec. Amb set hores hi ha hagut temps per a tot en un espai forsa reduit. (el teclat d avui te accents pero continua sense ce trencada, accents oberts, apostrof i demés). Anem millorant pero...

Un cop hem arribat a port, un noi ens esperava amb un cartellet amb el nom del Marc i amb un tuc tuc, que es una moto amb una carreta enganxada. Ens ha portat fins a l hotel que teniem previst. Aquest estava ple i finalment estem en un de millor que despres d'haver negociat un preu especial al ser 3 nits, estem estupendus. L internet es gratis, d aqui la parrafada que portem.

Per amenitzar l internet, hi ha te i platans gratis que estan molt bons. Per tant .... agafeu-vos-ho amb calma que no tenim son tot i ser tres quarts de deu i estar forsa rebentats ...

Un cop deixada la supermotxilla de 20 kg a l habitacio, hem agafat de nou el tuc tuc cap a Angkor Wat. Senzillament, impressionant la primera imatge. Be per a mi la segona, la primera me l imaginava mes gran!. La segona m ha impressionat més per l empinada escalinata, que el Marc, ha pujat en un tres i no res. Jo...amb les mans m agafava a l escala, cinc graons més amunt per que us en feu una idea. i per baixar....com que hi havia molta cua al tram on han instal.lat una barana per baixar...hem pres una drecera d aquestes del Marc pero....aqui em teniu, escrivint amb la cama enguixada.... (es broma mama !!!).

A l hotel tambe son una mica dretes, res a veure amb Angkor pero deu ni do, aquesta gent no saben fer escales comodes.

Dema pel mati i dema passat, els tenim sencers per visitar més temples amb el tuc tuc i les nostres cames.

De moment el menjar molt be i el temps també, doncs no fa massa calor.

Be, si dema no estem reventats del tot, aquí hi serem de nou, explicant una mica més del viatge (recordeu que tenim internet gratis...)

Una abrassada molt gran.